a kedvezményezett neve:

Lacibá Konyhája Korlátolt Felelősségű Társaság

a projekt címe:

Kapacitásfejlesztő beruházás Lacibá Konyhájában

a szerződött támogatás összege

8 141 000 Ft

a támogatás mértéke (%-ban):

70%

A beszerzés tárgyai a projektben

  • 377 literes hűtő
  • 50×50 szivattyús mosogatógép
  • 400 literes fagyasztó
  • 8 kW gázzsámoly
  • RM 4 szintes állvány
  • 1 ajtó, 2 fiókos hűtött munkaasztal
  • 6 égős gáztűzhely
  • 2 ajtós saladette
  • 400 literes hűtő
  • 18l lotus fritu

Ezek mind az általános konyhai kapacitásaink növelésének eszközei.  Vannak intézmények, akiket nem tudunk már kiszolgálni, annak ellenére, hogy folyamatos a megkeresés. Jelenleg annyira leterhelt a konyha, hogy a mostani erőforrásokkal csak kb. 50 adagnyi étellel tudnánk bővíteni a kiadott mennyiséget. A beszerzés hatására 500 adaggal tudnánk növelni a napi kapacitást, mely árbevétel növekedést biztosítana, új ügyfeleket tudnánk kiszolgálni, ami tovább porlasztaná az ügyfélkört. A beruházás hatására 4 fő munkavállalót kívánunk felvenni, akiknek hosszútávú munkalehetőséget tudunk ezáltal biztosítani. Ebből 2 fő szakképzett, 2 fő kisegítő személyzet.

A pályázattal célunk továbbá, hogy stabilizáljuk vállalkozásunk működését, így a folyóköltségek megtérítését is célozzuk jelen pályázatban: 2 fő munkatársunk bruttó bérét és munkáltatói járulékainak költségét (szakképzési hozzájárulás 1,5% + szociális hozzájárulás 15,5%) is el szeretnénk számolni:

A cégünk folyamatos fejlődése, bővülése érdekében rendkívül fontosnak tartjuk mind az ügyfelekkel, mind pedig a munkatársakkal, partnerekkel történő kommunikáció és kapcsolattartás folyamatos fejlesztését. Tudjuk, hogy mindig vannak olyan ügyfelek, kollégák vagy partnerek, akik könnyen tudnak konfliktust generálni, még ha nem is szándékosan teszik ezt. Úgy gondoljuk, hogy alapvetően minden kolléga hasznára válna, ha fejleszteni tudná a kommunikációs és konfliktuskezelési képességét, mert ezzel gördülékenyebbé, stresszmentesebbé válhatna a napi munkavégzés. Ezzel javítanánk a munka és az emberi kapcsolatok minőségét, aminek a vállalati kultúra fejlődése, valamint az ügyfélelégedettség növekedése lenne az eredménye. Célunk, hogy munkatársaink is felismerjék ennek a területnek a fontosságát, hogy megismerkedjenek például az érveléstechnikai, kérdezéstechnikai, problémamegoldási készségekkel, hogy ismereteket szerezzenek az aktív hallgatás, empátia, értő figyelem fontosságáról, valamint, hogy képesek legyenek a tanult módszereket a mindennapokban is alkalmazni. Ezért 2 fő kiszolgáló személyzetünket 70 órás Stresszkezelés képzésbe íratjuk be a projekt keretében.

a projekt tervezett befejezési dátuma : 2023.03.06.

projekt azonosító száma: GINOP-1.2.9-20-2021-04215